Hotel Eos
top-3-restaurante-la-intaltime-in-Bucuresti

Trei restaurante la intaltime in Bucuresti pe care ar trebuie sa le vizitezi!

3.Sole

restaurant sole recomandare de la hotel eos bucuresti
Restaurantul Sole este situat la etajul 15 al cladirii ING de pe strada Iancu de Hunedoara si se deschide incepand cu ora 18:00
Localul organizeza nunti si alte evenimente festive ca atare este decorat intr-un stil mai modern in aparenta.
Clientii localului par sa fie foarte multumiti de calitatea serviciilor si produselor, sau poate de priveliste, insa cert este ca Sole este notat cu 4.5 pe facebook!
Conform informatiile de pe pagina oficiala de facebook a restaurantului SOle, bucataria este de inspiratie africana iar cheful este un polonez cu vasta experienta capatata in Londra.

2.Astrodom

recomandare de la hotel eos restaurant astrodom
Restaurantul Astrodom este situat in apropierea Arcului de triumf pe strada Alexandru Constantinescu si este notat pe facebook cu 3.7 din 5.
Pentru a ajunge pe terasa Astrodom va trebui sa intrati in cladirea hotelului Residence si sa urcati pe terasa cladirii.
Localul are o capacitate mult mai reduse fata de 18 Lounge si de aceea va recomandam sa faceti rezervare intotdeauna pentru ca riscati sa nu gasiti locuri libere. Daca doriti sa serviti masa si sa aveti privelistea de la Astrodom, tineti cont ca programul incepe de la ora 19:00 si se termina la 23:30.

1.18 Lounge

recomandare restaurant 18 lounge hotel eos
Restaurantul 18 Lounge este unul dintre cele mai apreciate restaurante aflate la inaltime. Cu o nota de 4.5 din 5 pe facebook, restaurantul se bucura de aprecierea clientilor de pretutindeni, atat romani cat si straini, care nu raman impasibili la atmosfera din restaurant, servire, calitatea preparatelor si nu in ultimul rand privelistea oferita.
18 Lounge este situat pe acoperisul turnului City Gate South Tower situat in zona Pietei Presei.
Nu este necesara o rezervare in prealabil insa este recomandata. Restaurantul poate servi pana la 250 de oaspeti iar programul este de la 12:00 pana la 00:00.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.