Hotel Eos

Top 5 localuri unde puteti servi burgeri premium.

In acest articol va vom recomanda cele mai bune localuri, in opinia noastra, in materie de burgeri.
Pentru cei mai pretentiosi, burgerii clasici nu sunt suficienti si este nevoie de o experienta unica pentru ca un local sa impresioneze cu burgerii comercializati.

Ingredientele folosite, tipul carnii si modul de preparare, modul de prezentare si gustul, toate sunt elemente cheie ce trebuie sa se regaseasca intr-un burger pentru ca acesta sa fie considerat de top.

Iata mai jos un top 5 neoficial, al localurilor cu cei mai buni burgeri.


Locul 5. Red Angus Steakhouse

bbg burger red angus steakhouse bucharest
Cunoscut pentru preparatele din carne, Red Angus Steakhouse exceleaza si la capitolul burgeri. Chiar ieri pe pagina de facebook a restaurantului a fost anuntata o noua colectie de burgeri, editie limitata. Mai multe detalii urmeaza a ne fi furnizate.
Cat despre oferta actuala de burgeri putem spune ca cele mai interesante preparate sunt Fish Burger si Smokey BBQ Bacon Burger. Ce-i drept, preturile sunt destul putin mai mari fata de alte localuri insa calitatea primeaza.
Puteti vizita Red Angus in centrul vechi, chiar in inima Bucurestiului, pe strada Franceza nr. 56, locatie situata vizavi de Curtea Veche.

Locul 4. Simbio Kitchen Bar

simbio kitchen bar burgers bucharest
Simbio Kitchen Bar este situat central, in spatele pietii Sfantul Gheorghe pe strada Negustori nr.26.
Meniul SImbio este variat si acopera atat nevoile carnivorilor cat si a veganilor.
Cel mai ieftin burger costa 24 de lei si este adresat in special veganilor dar nu exclusiv. Astfel puteti incerca burgerul din quinoa cu naut, dovlecel, avocado, chifla facuta de bucatarii Simbio si servit cu salata verde si dressing vinaigrette.

Locul 3. Modelier

burger la modelier bar bucuresti
Restaurantul Modelier este localizat pe strada Duzilor nr.12 in zona Matei Voievod intr-o casa din perioada interbelica fiind decorata cu mobilier vechi si obiecte de design confectionate manual.
Localul a castigat locul 3 la competitia BurgerFest 2015.

Locul 2. Swicth Bistro

simbio kitchen bar burgers bucharest
Switch Bistro iese in evidenta nu doar prin preparate ci si prin site-ul personal, o inovatie ce a fost posibila datorita noilor extensii pentru domenii. Astfel Swtich a ales o alta abordare fata de clasicile extensii .ro sau .com si a ales swhitch.eat un joc de cuvinte foarte interesant si sugestiv.
Legat de oferta de burgeri, astazi pe pagina de facebook a localului a fost prezentat burgerul Peppered cu chifteaua imbracata intr-un strat de piper negru, rosu si verde, proaspat macinat la care s-a adaugat un sos de grean si un ou ochi moale pentru completare. Burgerul mai contine ceapa caramelizata printre altele si se poate savura la pretul de 30 de lei.

Locul 1. Vivo Fusion Food Bar

GAME-OF-DIJONS-1600x785[1]
Situat aproape de centrul capitalei, vizavi de stadionul Dinamo, pe Calea Floreasca nr 60, Vivo Fusion Food Bar are in meniu o gama variata de burgeri cu preturi de la 18 lei.
Cel mai atractiv burger ar putea fi considerat „Game of Dijon” cunoscut si ca Vivo Burger si contine printre altele branfa facuta in casa, ulei de trufe si ceapa caramelizata. Nu va ramane decat sa testati cu propriile papile gustative, oferta bogata de burgeri de la Vivo.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.