Hotel Eos
hotel aproape de spitalul monza

Spital privat Monza. Centru de excelență în Chirurgie Cardiovasculara.

Spitalul Monza, specializat in chirurgie cardiovasculara, este parte a unui italian numit Policlinico di Monza, grup din care fac parte alte 10 spitale din regiunile Lombardia și Piemonte.

In prezent, Spitalul privat Monza din Bucuresti, este unul dintre cele mai mari spitale private, nu doar din Capitala cat din intreaga tara.

Spitalul Monza nu are un lung istoric, avand in vedere ca grupul italian Policlinico di Monza a luat nastere in 1993. Constructia spitalului din Capitala a luat start la inceputul anilor 2000 insa a fost finalizat in deceniul urmator, cand a si fost dat in folosinta. Italienii au investit peste 40 de milioane de euro pentru crearea si dotarea spitalului, care se intinde pe o suprafata de 18000m2.

Spitalul privat Monza are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB).


Cardiologia, chirurgia cardiovasculară şi neurochirurgia au crescut foarte mult, pot să spun că s-au triplat în ultimii doi ani. Avem un număr triplu de pacienţi pe specialităţile respective în 2016 faţă de numărul din 2014, a spus pentru ECONOMICA.NET Luca Militello, directorul general al spitalului Monza.

Pe partea de cardiologie intervenţională – angioplastiile sunt cele mai frecvente operaţii făcute la spitalul Monza; pe partea de chirurgie cardiovasculară – bypass-ul autocoronarian şi plastia de valvă mitrală, iar pe partea de neurochirurgie – tumorile la creier, ne-a spus Luca Militello.

Contact Spitalul Monza din Bucuresti

Pentru a contacta spitalul, in vederea programarilor sau a obtinerii de alte informatii, va rugam sa accesati pagina de contact a spitalului Monza

Str. Tony Bulandra, nr. 27 – Sector 2
Cod Poștal 021967 – București
Tel.: 031 225 25 00; Fax.: 031 225 25 80

Va rugam sa retineti ca departamentul de call center nu are program non stop iar accesul in scopuri de presa se face doar in urma obținerii acordului în prealabil, cu respectarea reglementărilor interne. 

Alte spitale ale grupului Monza

Spitalul Monza-Ares din Cluj Napoca a fost deschis

Monza Metropolitan Hospital este al treilea spital al Grupului Monza deschis in Romania, fiind specializat în efectuarea de intervenţii chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanţă.

In vara anului 2017 a avut loc preluarea de catre Grupul Monza acentrului Cardioscan din Constanța, care furnizează, chiar din incinta Spitalului Județean, investigații în explorarea bolii coronariene.

Cazare in apropierea spitalului

Spitalul este situat in sectorul 2, in imediata vecinatate a Arenei Nationale. Accesul se poate face atat dinspre Soseaua Mihai Bravu prin strazile Maior Coravu si Vatra Luminoasa cat si dinspre Soseaua Pantelimon, prin Bulevardul Pierre de Coubertin si apoi pe Vatra Luminoasa.

Hotel Eos este situat la 2 km de Spitalul Monza de pe strada Tony Bulandra. Drumul pe jos dureaza 20 de minute iar o calatorie cu taxiul nu dureaza mai mult de 5 minute.