Hotel Eos
s-a-deschis-megamall-bucuresti-sector-2-langa-hotel-eos

S-a deschis Mega Mall Bucuresti.

S-a deschis Mega Mall! Cel mai nou centru comercial din Bucuresti.
Mega Mall este cel mai nou centru comercial deschis in Bucuresti in urma unei investitii de peste 160 de milioane de euro si se situeaza in cartierul Pantelimon, in imediata apropiere a Arenei Nationale.

Constructia ocupa 230000 de metri patrati, devenind astfel mallul cu cea mai mare suprafata construita din tara.Desi initial mallul ar fi trebuit inaugurat in luna aprilie, cei de la grupul NEPI au decis mutarea acestei date intrucat constructia nu era finalizata. La o luna distanta a avut loc si deschiderea mallului din Soseaua Pantelimon iar locuitorii din cartierele invecinate au luat cu asalt centrul comercial atat pentru faptul ca este singurul mall din zona dar cu siguranta si pentru promotiile ce vin odata cu inaugurarea. Centrul gazduieste peste 200 de magazine si se afla la 1.5 kilometri de Hotel Eos, fiind astfel cea mai buna optiune pentru clientii nostri care doresc sa se relaxeze, sa manance, sa vada un film sau sa iasa la shopping.

Majoritatea magazinelor din Mega Mall sunt deschise de luni pana duminica in intervalul 10:00-22:00 dar anumite magazine au un program diferit, cum ar fi Carrefour care se deschide la 8 dimineata sau Magic Casino care are program non stop. Pentru lista completa de magazine, program detaliat si alte informatii vizitati site-ul mallului megamallbucuresti.ro

* Distanta de la Hotel Eos la Mega Mall: 1.5km
* Mijloace de transport in comun: autobuzul 101 si tramvaiul 14
* Cost estimat cu taxiul: 3.5 lei
* Timp estimat cu taxi sau masina: 5 minute
* Program: luni-duminica 10:00-22:00

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.