Hotel Eos
oferta-pentru-microbisti

Esti microbist? Mergi la meciuri pe Arena Nationala? Ai 10% reducere la cazare!

Esti microbist? Mergi la meciuri pe Arena Nationala? Ai 10% reducere la cazare!

Daca esti microbist si urmaresti live meciurile de pe Arena Nationala, poti beneficia de 10% reducere pentru cazarea la Hotel Eos.
Pe langa reducerea de care veti beneficia, alegand Hotel Eos veti fi cazati foarte aproape de Arena Nationala, astfel nu veti pierde foarte mult timp cu deplasarea la si de la stadion si tot odata nu veti plati pentru transport intrucat deplasarea spre stadion o puteti face pe jos, hotelul fiind situat la 1 km de Arena.
Pentru a beneficia de aceasta oferta, in perioada in care va cazati trebuie sa aiba loc un meci de fotbal pe Arena Nationala iar dumneavoastra sa prezentati biletul de meci in baza caruia veti primi reducerea de 10% pentru toata perioada de sedere, nu doar in seara in care are loc evenimentul.
Aceasta oferta este ideala pentru cei care vin din provincie sa urmareasca meciurile de pe Arena Nationala. Pe cea mai mare Arena din tara, au loc constant meciuri de fotbal, fie ale Echipei Nationale, fie ale echipelor de club din Bucuresti si nu numai.

Reducerile se aplica si in cazul concertelor ce au loc pe Arena Nationala iar pentru a beneficia de acestea trebuie sa prezentati biletul de la concert.

Aceasta oferta o puteti regasi si in pagina noastra de oferte speciale.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.