Hotel Eos
sfaturi-esentiale

Cum sa alegem taxiul potrivit?

Cum sa alegem taxiul potrivit?
Cu siguranta ca multi dintre noi am fost martorii unor situatii discutabile, atunci cand am calatorit cu taxiul prin Bucuresti. La fel si multi dintre clientii hotelurilor bucurestene, iar prin acest articol dorim sa impartasim cateva sfaturi care te pot ajuta, fie ca esti bucurestean fie ca vii in vizita in capitala.
Nu vom face nominalizari si recomandari de firme de taxi intrucat parerile pot fi subiective in schimb va sugeram urmatoarele.
1. Daca sunteti clientul hotelului nostru sau al altui hotel, de preferat sa rugati receptia sa va cheme un taxi, astfel evitati taxiurile pirat sau cu tarife mai mari decat media. Majoritatea hotelurilor, daca nu chiar toate, colaboreaza constant cu anumite firme de taxi iar comenzile facute de la receptie pot fi urmarite in eventulitatea in care se intampla situatii neplacute sau pierdeti obiecte de valoare in taxi, in vederea recuperarii bunurilor.

2. Mai ales daca nu faceti comanda prin receptia hotelului, va recomandam sa verificati tariful inscris pe masina.

3. Daca soferul va intreaba care este destinatia si va propune o suma fixa pentru deplasare, refuzati si cereti sa poneasca aparatul iar daca insista nu va urcati in taxi, iar daca v-ati urcat deja, cereti sa traga pe dreapta.

3.Dupa ce va urcati in taxi asigurati-va ca soferul a pornit aparatul si ca acesta pleaca de la 1,4 cat este tariful de pornire.

4. Evitati sa calatoriti cu taxiuri ai caror soferi va invita in masina in special in gari, autogari si aeroporturi pentru ca de cele mai multe ori aceste taxiuri fie au un tarif mai mare fie nu vor calatori cu aparatul pornit.

5. Recomandam sa comandati taxi folosind aplicatiile companiilor, astfel cresc sansele unei calatorii civilizate.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.