Hotel Eos

Din 2008

Hotel Eos se situeaza la 3 km de Universitate si centrul istoric al Bucurestiului, in imediata apropiere de zona comerciala Obor, Arena Nationala si Mega Mall, facand din locatia noastra, alegerea potrivita atat pentru persoanele aflate in tranzit cat si pentru calatoriile de afaceri sau placere.

Unitatea noastra dispune de 19 camere dotate cu aer conditionat, tv prin cablu, acces gratuit la internet wireless, frigider, parcare publica gratuita dar si alte facilitati. Exista multiple statii de autobuz,troleibuz sau tramvai dar si doua statii de metrou la aproximativ 500 de metri distanta, facilitand accesul rapid oriunde in capitala.

Veti simti ambientul cald si primitor in fiecare dintre cele 19 de camere, in terasa si bar dar si in interactiunea cu personalul nostru mereu pregatit sa fie la inaltimea asteptarilor dumneavoastra. Totodata , sub acoperisul Eos, va puteti bucura si de serviciile organizarii de conferinte, avand la dispozitie echipamentul necesar pentru un eveniment de succes. Construita la inceputul secolului XX de unul dintre arhitectii marcanti ai perioadei, cladirea a fost introdusa, dupa un amplu program de restaurare si modernizare, in reteaua hoteliera. Numele Eos a fost ales dupa inspiratia din mitologia greaca in care zeita Eos, zeita cu degete trandafirii, vestita pentru numeroasele legaturi amoroase, a fost pedepsita de Afrodita sa fie o vesnica indragostita. Lucru de care ne-am bucura sa li se intample si celor ce ne trec pragul.

19camere
13staff
8parcare
41locuri

De ce Eos?

1. Curatenia este cea mai importanta.
Stim cat de importanta este curatenia pentru oaspetii nostri. Tocmai de aceea suntem foarte atenti la fiecare detaliu si cameristele noastre cu experienta folosesc produse profesionale de curatenie pentru a se asigura ca totul este perfect inaintea soririi oaspetiilor.
2. Suntem dedicati.
Clientii nostri sunt oaspetii nostri si de multe ori au nevoie de ajutor in diferite situatii, fie ca este vorba de informatii turistice, rent a car, recomandari restaurante, tururi organizate in Bucurestu sau in tara, printare bilete avion sau comenzi taxi. Suntem la dispozitia dumneavoastra 24 din 24, atat la telefon sau mail cat si la receptie mereu amabili si cu zambetul pe buze.
3. Cele mai mici preturi din zona.
Chiar daca preturile sunt cele mai mai mici din zona, incepand de la 130 ron, nu renuntam la calitatea serviciilor pe care le oferim, camerele imaculate cu toate contitiile de care aveti nevoie si micul dejun premium. Va asteptam cu drag sa ne calcati pragul!
4. Aproape de centru.
Suntem situati la numai 10 minute de mers cu masina pana in Centrul Bucurestiului si Centrul Vechi. Tot pana in centru, va puteti deplasa cu troleibuzul 85 sau 69, linii directe. Langa Eos Hotel, gasiti restaurante, mall, piata, hypermarket ,statii RATB, metrou si autogara.